ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen tanskalaisen valmistajan ACO Engineeringin kanssa kattaen koko heidän tuotevalikoimansa: lamellilämmönsiirtimet, ilmalauhduttimet, kaasujäähdyttimet ja muut lamellitekniikkaan perustuvat erikoislämmönsiirtimet.

Lamellilämmönsiirrin on perinteiseen putkilämmönsiirtimeen verrattuna tehokkaampi lämpöteknisesti, jolloin tuloksena useimmiten saadaan piempikokoinen ratkaisu. Useissa modernisointiprojekteissa on tullut vastaan tarve näille ratkaisuille. Siirtymällä lamellilämmönsiirtimeen saadaan ilman isoja muutostöitä suurempitehoinen laite tilalle. Erittäin usein lamellilämmönsiirrin on myös edullisempi ratkaisu hankintahintaa ajateltaessa. Lamellilämmönsiirtimiä on käytetty prosessiteollisuudessa jo 80 vuoden ajan eri puolilla maailmaa.

ACO Engineeringin erikoisvahvuusalue on ilmat, savukaasut, hönkähöyryt ja niistä lauhdutus tai lämmöntalteenotto. Useita ratkaisuja on jo käytössä kymmenissä tehtaissa Suomessa mm. paperi- ja sellutehtailla.

Lisätietoa saatte ottamalla yhteyttä ViFlow / Anna-Maija Laurilaan.