Tuotteet ja palvelut

ViFlow Finland Oy:lla on markkinoiden laajin valikoima erilaisia lämmönsiirrin-tyyppejä, painelaitteita, jäähdytystorneja, ilmajäähdyttimiä, ilmalämmittimiä ja suodattimia. Pystymme tarjoamaan oikean laitteen eri käyttötarkoituksiin ja kohteisiin sekä tarvittaessa suojaamaan laitteita mm. likaantumiselta ja tukkeutumiselta. Yhteistyösopimuksemme HRS Spiratuben kanssa mahdollistaa myös laajempien kokonaisuuksien toimittamisen mm. elintarvikepuolelle, bioenergiasektorille, lietteiden käsittelyyn ja lääketeollisuuteen. Nämä kokonaisuudet kattavat pumput, instrumennoinnit, ohjaukset, putkistot, säiliöt ja tarvittavat lämmönsiirrintyypit.

Pyrimme aina löytämään parhaan mahdollinen ratkaisun kuhunkin lämpötekniseen tehtävään. Konsernissamme on vahva erikoismateriaalitietämys, joka mahdollistaa vaativimpienkin painelaitteiden ja putkisto-osien sekä komponenttien valmistuksen mm. kemian asiakkaille.

ViFlow ryhmän putkilämmönvaihtimia ja painelaitteita valmistava konsernimme oma yritys Örnalp Unozon ovat alan johtavia yrityksiä Ruotsissa. Heillä on 76 vuoden kokemus alalta ja vankka asema markkinoilla. Yrityksemme mitoittavaa ja valmistaa putkilämmönsiirtimet ja muut painelaitteet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Teemme myös tuotteita asiakkaiden omien valmistuspiirustusten mukaan.

Örnalp Unozon – lue lisää

Olemme täydentäneet valikoimaamme useiden yhteistyökumppaneiden (FUNKE, ACO Engineering, Barriquand, Gesmex, Nexson, Krone Filter) erilaisilla lämmönsiirtotehtäviin ja suodatukseen käytettävillä laiteratkaisuilla. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat olleet markkinoilla pitkään ja olemme tehneet yhteistyötä jo ennen ViFlow Finland Oy:n toiminnan aloittamista.

Tuotteitamme voidaan käyttää hyvin laajasti eri teollisuuden aloilla, apuprosesseissa, LVI-puolella, OEM-käytöissä, hygieniavaatimuskohteissa, elintarvikepuolella, jätevesien ratkaisuissa, ilma/kaasutehtävissä yms. Meillä on useita eri ratkaisuvaihtoehtoja ns. likaisiin/likaaviin tehtäviin, sulpuille, slurryille, lietteille ja erittäin viskoottisille tuotteille, joissa voi olla mukana myös partikkeleita. Erikoisuutena meillä on myös ratkaisuja ”hellään” lämmönsiirtoon, jossa vähennetään esimerkiksi nesteen mukana kulkeutuvien partikkelien rikkoontumista. Laajan valikoiman ansiosta pystymme varmasti löytämään kuhunkin kohteeseen oikean ratkaisun.

Hoidamme yhteistyössä asiakkaan kanssa koko projektin alusta loppuun, toimitamme laitteet haluttuun toimitusosoitteeseen ja annamme tarvittaessa koulutusta sekä olemme mukana jälkimarkkinoinnissa ja huollossa.