Tuotteemme soveltuvat laajalle käyttöalueelle.

ViFlow:n erityisosaamisalueet ovat puunjalostus-, energia-, metalli- ja kemianteollisuus sekä petrokemia. Myös LVI, OEM, kaukolämpö, vesi- ja jätevesi, sokeriteollisuus, lääketeollisuus, laivasektori sekä ympäristötekniikan ja uusiutuvien energiatekniikan kuin elintarviketeollisuuden alueet ovat vahvasti mukana. Meillä on myös tarjota ratkaisuja haastaviin ydinvoimalaitoskohteisiin ja porauslautoille.

Suurin osa laitteistamme on yksilötuotteita, jotka on valmistettu kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Valikoimamme kattaa myös erilaisia sarjatuotteita, joita voimme toimittaa erittäin pienellä toimitusajalla.

Valikoimamme kattaa laitteet pienistä lämmönsiirtimistä suuriin lauhdutinmoduuleihin, reaktoreihin ja säiliöihin sekä osastotoimituksiin erityisesti elintarviketeollisuuteen, jätevesipuolelle (lietteet ja kuitupitoiset nesteet), bioetanoli ja bioenergiapuolelle, joissa voimme tehdä kokonaisuuksia lämmönsiirtimistä, putkistosta, instrumentoinnista, pumpuista, säiliöistä ja ohjauksesta.

Laitteitamme voidaan käyttää erilaisille nesteille, slurreille, sulpuille, lietteille, kaasuille, monikomponenttiseoksille niin teollisuusympäristöön kuin hygieniavaatimuskohteisiin. Aina kun pitää jäähdyttää, lämmittää, lauhduttaa, konsentroida tai höyrystää jotakin näistä, kannattaa ottaa yhteyttä meihin.

Olemme mielellämme apuna kohteissanne.