Putkilämmönsiirtimet

Konsernissamme oma päätuote on putkilämmönsiirtimet. Laajennetun tehtaamme ansiosta voimme hoitaa isojakin projekteja. ViFlow:n lämmönsiirtimien valmistus alkoi jo vuonna 1939. Pitkä historia takaa laajan käytännön kokemuksen erilaisista käyttökohteista ja osaamme mitoittaa laitteemme oikein kullekin kyseessä olevalle tehtävälle. Käytämme useita mitoitusohjelmia.

Valmistamme putkilämmönsiirtimiä kaikista yleisesti käytetyistä materiaaleista. Titaani, alumiini, Hastelloy, Douplex sekä Super-Douplex, nikkeli, Inconel, Incolloy, Monel, Zirkonium ja tantaali ovat erikoisosaamistamme. Teemme myös paljon laitteita vuoratuilla ja/tai räjäytetyillä materiaaliseoksilla. Noudatamme viimeisimpiä painelaitestandardeja. Yrityksillämme on useita erilaisia sertifikaatteja ja olemme toimittaneet laitteita vaativiin kohteisiin kuten ydinvoimalaitoksille ja öljynporauslautoille.

Örnalp Unozon – lue lisää

Olemme täydentäneet putkilämmönsiirrinvalikoimaamme HRS Spiratube:n kanssa solmitulla sopimuksella. He valmistavat meille ns. profiloiduilla lämmönsiirtoputkilla valmistettavia putkilämmönsiirtimiä, joiden ansiosta saadaan tehostettua lämmönsiirtoa. Heidän tuotevalikoimansa kattaa myös ns. putki-putkessa tyyppiset lämmönsiirtimet, joita käytetään yleisesti mm. jätevesi- ja lietteiden lämmöntalteenotossa, esilämmityksessä ja jäähdytyksessä. Heiltä löytyy myös laaja valikoima erilaisia ratkaisuja mm. hygieniakohteisiin ja elintarvikesektorille.

Putkilämmönsiirrinvalikoimaamme laajentaa myös partnerimme FUNKE:n kautta tulevat ns. standardiputkilämmönsiirtimet, joita valmistetaan sarjoissa ja siten toimitusaika on poikkeuksellisen lyhyt. Tässä valikoimassa on mukana myös mm.  öljykäyttöihin kehitetyt erikoismallit. FUNKE:n kautta meillä on mahdollista saada myös tavanomaisia TEMA:n mukaisia putkilämmönvaihtimia, joille on erittäin laajat hyväksynnät mm. GOST, SELO, ASME jne.

Lisätietoja valmistajista ja tuotteistamme saatte PDF-esitteistämme tai ottamalla meihin yhteyttä.