Huolto, varaosat ja koulutus

ViFlow Finland Oy auttaa asiakkaitaan kaikkien myymiemme laitteiden ja systeemien huollossa ja varaosien hankinnassa. Palvelumme ei lopu laitetoimitukseen vaan haluamme olla mukana koko laitteen käyttöajan.

Usein varsinaisen laitetoimituksen jälkeen asiakkaamme tarvitsevat putkiston osia, komponentteja tai esivalmistettuja putkistopätkiä. Teemme näitä täydennysosuuksia haluttaessa ns. standardimateriaaleista, titaanista kuin vaikka Hastelloysta. Toimitamme näitä myös ns. varaosina.

Annamme tarvittaessa myös koulutusta toimittamiemme kokonaisuuksien osalta ja pidämme ns. koulutuspäiviä, joissa käymme läpi laajemmin lämmönsiirtotehtäviä, ratkaisumalleja ja opastusta valintoihin.

Toimituksemme sisältää käyttö- ja huolto-ohjeet, joiden avulla asiakkaamme tai asiakkaan oma huoltoyritys pystyy suorittamaan tavanomaiset huoltotoimenpiteet. Mikäli perushuollon yhteydessä todetaan tarve meidän tai asentajiemme palveluun, tulemme mielellämme avuksi.

Teemme haluttaessa vuosihuoltosopimuksia, joilla varmistetaan laitteiden pitkä toiminta-aika ja käyttöikä. Vuosihuoltosopimus varmistaa asiakkaillemme myös varaosien saatavuuden. Varaosapankki takaa nopeat toimitusajat.

Levylämmönsiirtimien tiivisteitä joudutaan tarvittaessa uusimaan. Kun kyseessä on kriittinen kohde tai tehtävän aggressiivisuus kuluttaa tiivisteitä nopeasti, suosittelemme varaosatiivistesarjan ja mahdollisesti myös varaosalevyjen hankkimista. Annamme mielellämme apua arvioinnissa.

Huoltotoimenpiteitä ja asennustöitä varten meillä on käytössä konsernimme apu, suomalainen yhteistyöverkosto sekä valmistajien omat asiantuntijat sekä luonnollisesti oma henkilöstömme. Yhteistyöverkostomme ansiosta meillä on mahdollisuutta antaa apua 40 eri maassa.

Lisätietoa saatte ottamalla meihin yhteyttä.