ViFlow Logo

Päämiestemme sivuilta on myös saatavana niin lisätietoa

Päämiestemme sivuilta on myös saatavana niin lisätietoa ja esitteitä ladattavaksi englanninkielisenä mm. seuraavista osoitteista:

FUNKE
GESMEX
KRONE-FILTER
ACO-ENGINEERING
BARRIQUAND
HRS

Referenssitietoja

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita projekteja ja siten vakiinnuttaneet asemamme markkinoilla. Asiakaskuntamme on erittäin laaja ja olemme tehneet toimituksia myös Suomen ulkopuolelle. Suomalaisiksi referenssiasiakkaiksi voimme nimetä esimerkiksi seuraavat:

Aalto Yliopisto, ABB Marine, Adven, Andritz, ARE, Arctia Offshore, Boliden, Bosch Rexroth, Botnia Mill Service, Carrier, Crisolteq, Efora, EKOKEM, Fortum, Gardner Denver, Gebwell, Graham Packing, Godby Shipping, Helsingin Energia, JM HUBER, FN Steel, Hamworthy, Honkajoki, IonPhase, Jame Shaft, Jokihydro, Kemira, KOJA, Kuopion Energia, Lahti Energia, Leppäkosken Sähkö, Livite Oy, Metso, Metsä Fibre, MW Power, Napal, Neste, Nestepaine, OMG, Orion, Outokumpu, Outotec, Rettig, Ruukki, Sarlin, Savon Voima, Solvay Chemicals, Sunila, Stora Enso, Styroplast, Suomen Hiiva, UPM Kymmene, UuTechnic, Vemalift, YIT.

ViFlow Finland on toteuttanut paljon projekteja myös Suomen ulkopuolelle, esimerkiksi Brasilia, Chile, Kanada, Karibia, Latvia, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Skotlanti, U.K., Uruquay, Venäjä, Viro yms.

Tehtaamme ovat toimittaneet mm. putkilämmönsiirtimiä yhteensä yli 6.000 kpl sekä vuosittain muita painelaitteita ja prosessilaitteita noin 900 kpl erityisesti kohteisiin: puunjalostusteollisuus, voimalaitokset + koko energiasektori, kemianteollisuus, telakat ja öljynporauslautat, kaivosteollisuus, metalliteollisuus, mineraalien valmistus sekä ydinvoimasektori erityisalueena.

ViFlow Finlandin osalta lukumääräisesti suurin osa toimitetuista projekteista koostuu erilaisista levy- ja putkilämmönsiirtimistä (noin 400 kpl). Tämän jälkeen seuraavat erilaiset ilmajäähdyttimet (noin 20 kpl) ja suodatinkohteet (noin 10 kohdetta).

Lisätietoa saatte tarvittaessa ottamalla meihin yhteyttä.

VIFLOW OMISTUS- JA TOIMINNAN MUUTOKSIA

ViFlow Finland Oy:n pääomistaja on 07.01.2015 lähtien ÖrnalpUnozon AB:n omistaja Leif Lundgren. Aiempi omistaja Vinovo AB päätti keskittyä kehittämään ViLinkin laippa- ja komponenttitoimintaa (Nordig Flange ja Ferral yritykset). Omistusvaihdoksen myötä ViFlow konsernin toiminnassa ei ole tapahtunut muutoksia vaan nyt keskitytään voimakkaammin kehittämään lämmönsiirrin ja painelaitevalmistusta sekä myyntiä kaikissa Pohjoismaissa. Samalla laajennetaan partner tuotteiden myyntiä kaikkiin Pohjoismaihin.

Kaikki Suomea koskeva yhteydenpito jatkuu edelleen suoraan toimitusjohtajan kautta ja konsernin tukiorganisaatio hoitaa Laurilan alaisuudessa ja koordinoimana tarvittavat toimenpiteet.

Kaikkien partner tuotteiden osalta päävastuussa on koko konsernin osalta Anna-Maija Laurila.

Muutoksilla pyritään helpottamaan ja yksinkertaistamaan yhteydenpitoa sekä tiedon kulkua niin asiakaspintaan, konserniin kuin partner verkostoon.

Ystävällisin terveisin

Anna-Maija Laurila
Toimitusjohtaja