ViFlow Logo

Huolto, varaosat ja koulutus

ViFlow Finland Oy auttaa asiakkaitaan kaikkien myymiemme laitteiden ja systeemien huollossa ja varaosien hankinnassa. Palvelumme ei lopu laitetoimitukseen vaan haluamme olla mukana koko laitteen käyttöajan.

Usein varsinaisen laitetoimituksen jälkeen asiakkaamme tarvitsevat putkiston osia, komponentteja tai esivalmistettuja putkistopätkiä. Teemme näitä täydennysosuuksia haluttaessa ns. standardimateriaaleista, titaanista kuin vaikka Hastelloysta. Toimitamme näitä myös ns. varaosina.

Annamme tarvittaessa myös koulutusta toimittamiemme kokonaisuuksien osalta ja pidämme ns. koulutuspäiviä, joissa käymme läpi laajemmin lämmönsiirtotehtäviä, ratkaisumalleja ja opastusta valintoihin.

Toimituksemme sisältää käyttö- ja huolto-ohjeet, joiden avulla asiakkaamme tai asiakkaan oma huoltoyritys pystyy suorittamaan tavanomaiset huoltotoimenpiteet. Mikäli perushuollon yhteydessä todetaan tarve meidän tai asentajiemme palveluun, tulemme mielellämme avuksi.

Teemme haluttaessa vuosihuoltosopimuksia, joilla varmistetaan laitteiden pitkä toiminta-aika ja käyttöikä. Vuosihuoltosopimus varmistaa asiakkaillemme myös varaosien saatavuuden. Varaosapankki takaa nopeat toimitusajat.

Levylämmönsiirtimien tiivisteitä joudutaan tarvittaessa uusimaan. Kun kyseessä on kriittinen kohde tai tehtävän aggressiivisuus kuluttaa tiivisteitä nopeasti, suosittelemme varaosatiivistesarjan ja mahdollisesti myös varaosalevyjen hankkimista. Annamme mielellämme apua arvioinnissa.

Huoltotoimenpiteitä ja asennustöitä varten meillä on käytössä konsernimme apu, suomalainen yhteistyöverkosto sekä valmistajien omat asiantuntijat sekä luonnollisesti oma henkilöstömme. Yhteistyöverkostomme ansiosta meillä on mahdollisuutta antaa apua 40 eri maassa.

Lisätietoa saatte ottamalla meihin yhteyttä.

Spiraalilämmönsiirtimet

Spiraalilämmönsiirtimiä käytetään perinteisesti puunjalostusteollisuudessa mm. paperitehtaiden kuitupitoisten suodosten jäähdytyksessä ja lämmityksessä silloin kuin kiintoainemäärä ja kuitupitoisuus on niin suuri, ettei laajasolaisia levylämmönsiirrinmalleja voida käyttää tukkeentumisriskin takia.

Niitä käytetään myös esimerkiksi lauhduttimina/kiehuttimina tehtävissä, joissa painehäviötaso on hyvin alhainen.

Laaja käyttöalue on myös erilaisten lietteiden ja slurrien jäähdytys ja lämmitystehtävät esimerkiksi jäteveden puhdistamolietteiden osalta.

Laitteita käytetään myös erikoistehtävissä: esimerkiksi virtaavan nesteen korkea viskoottisuus, olomuoto vaihtuu kesken lämpöteknisen tehtävän, kaasumaisten jakeiden alhainen painehäviö vaatimus, pinnankarheus ongelma.

Spiraalilämmönsiirtimiä löytyy niin standardisarjoissa (edullisemmat sekä lyhyemmät toimitusajat) kuin yksilötuotteita vaativiin ja haastaviin tehtäviin.

Spiraalilämmönsiirtimet ovat yleensä kalliita lämmönsiirtimiä levy-, lamelli- tai putkilämmönsiirrintyyppeihin verrattuna ja siksi niiden valitseminen käyttökohteeseen tuleekin poikkeussyistä.

ViFlow Finland Oy edustaa spiraalilämmönsiirtimien osalta Ranskalaista Nexonia.

Nexson on tunnettu ja hyvä lämmönsiirrinvalmistaja, jonka henkilökunta koostuu erittäin kokenesta spiraalieksperteista niin tuotekehityksen kuin valmistustekniikan osalta.

Mikäli haluatte aiheesta lisätietoa, ottakaa vain suoraan yhteyttä meihin.