ViFlow Logo

Kotisivu

Lämmönsiirron, suodatuksen ja painelaitteiden toimittaja ja asiantuntija ViFlow Finland Oy on aloittanut toimintansa Suomessa lokakuussa 2009, vaikkakin taustamme löytyy vuodelta 1939 saakka.

Meiltä, konserniltamme ViFlow Group:lta sekä yhteistyökumppaneiltamme löytyy pitkäaikaista kokemusta alalta. Takaamme asiakkaillemme korkean laatutason sekä tuotteiden että palvelujen tarjoajana. Konsernissamme on kolme valmistavaa tehdasyksikköä.

Markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ansiosta pystymme vastaamaan erilaisiin lämmönsiirron, suodatuksen ja painelaitteiden tarpeisiin sekä optimoimaan esimerkiksi kokonaisten jäähdytys/lämmityssysteemien ratkaisuja eri laiteyhdistelmillä.

Noudatamme viimeisiä painelaitevaatimuksia. Kullekin laitetyypille on useita sertifikaatteja ja lisenssejä niin kotimaista kuin kansainvälistä toimitusta ajatellen.

Sivuiltamme saatte tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme.

Yritys

ViFlow Finland Oy on osa lämmönsiirtoon ja painelaitteiden valmistukseen keskittyvää ViFlow ryhmää. Toimimme kaikissa pohjoismaissa, osin Baltiassa ja Venäjällä sekä asiakkaittemme projektien mukana laajemmin ympäri maailmaa.

Konsernimme oma valmistava tehtaamme Örnalp Unozon sijaitsee Ruotsissa, me vastaamme heidän tuotteidensa myynnistä Suomessa. ViFlow Finland Oy:n pääomistaja on Leif Lundgren.

ViFlow Finland Oy on täydentänyt tuotevalikoimaansa kattamaan laajemmin lämmönsiirron alueet mukaan lukien jäähdytystornit ja nestejäähdyttimet sekä suodattimet useiden partnereiden kanssa tehdyillä yksinmyyntisopimuksilla.

www.viflow.se – lue lisää

Yrityksemme tärkein tavoite ovat tyytyväiset asiakkaat.

Kartoitamme tarpeet, mitoitamme ja suunnittelemme parhaiten tarkoitukseen soveltuvan ratkaisun ja laitteet.
Noudatamme alan viimeisimpiä laatuvaatimuksia.
Toimitamme laitteet sovitun aikataulun mukaisesti.
Annamme apua myös mm. koulutuksen, varaosien ja huoltojen osalta
Tyytyväisyyden takeena on jatkuvasti kasvava joukko asiakkaita, jotka ovat toteuttaneet kanssamme jo useita projekteja.

Myyntikonttorimme sijaitsee Helsingissä. Tukitoiminnat tapahtuvat Tukholmasta, Åhusista ja Övikistä. Apunamme on myös suomalainen yhteistyöverkosto mm. huoltojen ja asennusten osalta.